Høsten 2018

Her er det informasjon om priser, som deretter følges av utdypende info om åpningstider denne høsten.

Prisliste

Hyttebuss, ikke-NTNUI medlem: 40 NOK, kun kontant
Hyttebuss, NTNUI-medlem: gratis
Middag på onsdag og torsdag: 75 NOK
Pannekakemiddag på lørdager: 75 NOK
Kveldsmat på lørdager: 40 NOK
Overnatting lørdag-søndag: 60 NOK
Frokost på søndager: 40 NOK
Middag på søndager: 100 NOK
All-inclusive helg (pannekakemiddag, kveldsmat, overnatting, frokost, treretters søndagsmiddag): 260NOK

Tirsdager og onsdager  (18:00-22:00)

På tirsdager og onsdager kjører hyttebussen runden sin i byen fra klokka 17:00, og ankommer Skistua 18:00 (se Hvordan komme seg hit for flere detaljer). Derfra så er det bare å følge Studenterhyttaskiltet og gå grusveien i ca. 5 minutter og så er du framme. Om du ønsker å gjøre hytta til et stopp på veien i en gåtur eller skitur i bymarka, er dette selvsagt også mulig.

Betaling for middagen gjøres i baren i Storepeis. Her er det også mulig å kjøpe snacks og drikker. Hvis baren ikke er åpen, så er de frivillige mest sannsynlig bare på kjøkkenet for å hjelpe kokken. Det er bare å stikke innom kjøkkenet og spørre kokken om hjelp, eventuelt en medstudent på hytta.

Kokken og de frivillige lager en veldig god middag, om vi får si det selv. Denne blir servert klokken 20:00. Om du har noen allergier eller matpreferanser (vegetariansk, vegansk, etc), er det bare å si ifra til kokken når du ankommer hytta, eller kontakte oss via epost, telefon eller Facebook Messenger på forhånd, slik at vi kan ordne deg et fullverdig alternativ.

Om du har lyst til å bli med og drifte hytta som frivillig og alle godene som følger med, se hyttevakt-siden.

Hytta er åpen til allmennheten under hele åpningstiden, og du er veldig velkommen til å bruke peisen i Storepeis, lese en bok i lillepeis, og fyre opp den elektriske badstuen.

Når klokken nærmer seg 22:00, så vil kokken og de frivillige starte med stengingen av hytta. Ca. klokka 22:00 (når kokken og de frivillige ankommer bussholdeplassen), drar hyttebussen fra Skistua og tar deg med tilbake til sentrum.

 

Lørdager og søndager (Lørdag 12:00 – Søndag 16:00)

I helgene holder vi hytta åpent fra lørdag til søndag, og overnatting er mulig. Hvis dere er en stor gruppe som tenker å ta turen, er det kjekt om dere sier ifra til oss på forhånd, slik at vi kan bestille opp nok mat og sørge for at det blir sengeplasser til alle. Vi tar ingen forhåndsreservasjoner, og det er førstemann til mølla som gjelder.

Om du overnatter på hytta, er det bare å reservere en seng når du ankommer hytta. Du gjør dette ved å gå opp til en av sovesalene etter at du har kommet inn (og tatt av deg skoene), finner deg en ledig send, legger tingene dine der, huske sengenummeret, for så å skrive sengenummeret på sengelista som ligger i gangen.

All betaling (middag, kveldsmat, overnatting, frokost, slndagsmiddag) gjøres i baren i Storepeis. Om baren ikke er åpen, så hjelper nok de frivillige kokken på kjøkkenet med matlaginga. Bare ta turen inn dit, så er de veldig behjelpelige. Hvis du har lyst til å bli frivillig på hytta for å få den til å gå rundt, med de godene som føler, er det bare å ta en titt på hyttevaktsiden.

På lørdag serverer kokken den tradisjonelle pannekakemiddagen med ertesuppe klokken 15:30. Hvis du har noen allergier eller matpreferanser (veganer, vegetarianer, etc), så er det bare å kontakte oss på forhånd, eller snakke med kokken på kjøkkenet, så lager vi et fullverdig alternativ til deg. Kald kveldsmat serveres vanligvis rundt klokka 21-22, men kan serveres tidligere eller senere ved etterspørsel. Bare snakk med de frivillige. Frokost på Søndag serveres vanligvis klokka 09, og søndagsmiddag serveres klokka 14:00.

Gjennom helga er du hjertelig velkommen til å bruke peisen i storepeis, benytte deg av hyttas arealer, og den elektriske og/eller den vedfyrte badstuen. Ettersom stampen per nå krever mye vedlikehold for å kunne opprettholde god helsemessig standard, fyres den per nå bare i partallsuke-helger fram til en bedre løsning er på plass.

Hvis dere er en stor gruppe mennesker som besøker hytta, med et sterkt ønske om å bruke stampen, så er det selvsagt åpent for å kunne gå sammen ogo ha en liten dugnad for å få den gående. Snakk med de frivillige, så vil de hjelpe med å finne fram det man trenger for å få stampen gående. OBS: Det er ikke *alltid* at vi kan fyre opp stampen, da den bruker veldig mye ved og vann, som er veldig kostbart for hytta. Spør pent!