Opptak

Studenterhytta søker nye medlemmer til hyttestyret og hyttegruppa!
Søknadsfrist: 1. Oktober, 23:59. Alle som søker blir kalt inn til intervju.

Har du spørsmål til noen av stillingene før du søker? Ta kontakt med oss på facebook Messenger, eller på epost via post@studenterhytta.org

Søknad

Send din søknad til opptak@studenterhytta.org, med følgende innhold:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • Studie & årstrinn
  • Hvilke stillinger du har lyst til å søke (se beskrivelser under).
  • Litt om deg selv.

Alle som søker vil bli kalt inn til intervju.
Søknader og annen informasjon som samles inn gjennom opptaket vil bli slettet ved opptakets slutt.

 

Ledige stillinger i hyttestyret

Hyttestyret er de som har ansvaret for at hyttas drift går rundt, og sørger for at hyttegruppa får den opplæringen og støtten de trenger. Styret består av spesialiserte roller, som hver for seg har ansvar for sitt aspekt ved hytta, og sammen samles de ukentlig i styremøter for å diskutere saker som angår hytta. Styret avlaster også hyttegruppa med åpningsvakter ved behov.

Du kommer til å få en god mengde selvstendig ansvar i vervet, og du kan regne med å få hjelp fra resten av styret når det trengs. Tidligere erfaring i styrer eller lignende er ikke et krav.

Som medlem av styret får du gratis opphold på hytta (mat og overnatting). Du kan også benytte hytten utenfor våre åpningstider.

Styret i Studenterhytta ser etter:

  • Økonomiansvarlig
  • Bookingansvarlig
  • Frivilligansvarlig
  • PR-ansvarlig

Økonomiansvarlig

Økonomiansvarlig er med i hyttestyret og tar økonomiske avgjørelser for studenterhytta. Jobben til økonomiansvarlig er å sørge for at hytta holder seg til budsjett og skal sammen med kasserer holde oversikt over økonomien. Dette er veldig relevant arbeidserfaring for dem som ønsker å drive en liten bedrift sin økonomi.

Bookingansvarlig

Kommuniserer med arrangører fra studentorganisasjoner med fler om å holde private utleiearrangement på hytta. Inkluderer å informere om priser, kontraktbetingelser, og å avtale alt det rent formelle ved et leieforhold, for så å kommunisere det som er avtalt med resten av hytta.

Frivilligansvarlig

Har ansvaret for rekrutteringen av frivillige. Dette gjelder i forbindelse med opptak på begynnelsen av hvert semester for dedikerte verv, samt å få tak i hyttevakter for enkeltdager igjennom hele semesteret.

PR-ansvarlig

Har ansvaret for å poste på instagram og facebook, besvare spørsmål på Facebook og sikre at hytta er et kjent navn blant Trondheims studenter.

Hyttegruppa

Hyttegruppa er de som hjelper til med hyttas daglige drift, og gjennomføring av arrangementer på hytta. Som medlem i hyttegruppa vil du, sammen med andre medlemmer i hyttegruppa være ansvarlig for å drifte hytta 3-5 dager i måneden. Du vil få ansvaret for opplæring av frivillige som skal hjelpe med hyttedriften på de aktuelle dagene, og være en kontaktperson for gjester på hytta.

Som takk for hjelpen får du tilgang til hytta utenfor våre åpningstider. Du får også gratis mat de dagene vi har åpent, og kan lese her i eksamensperioden gratis (koster vanligvis 200kr per dag for leseplass og fire måltider).